Wat doen wij bij slechte weersomstandigheden

Weersomstandigheden

Voor het bieden van de beste service stelt Lion Air hogere eisen aan de weersomstandigheden dan haar branchegenoten alvorens te kunnen gaan vliegen. Vinden wij de weersomstandigheden voor u te slecht dan krijgt u een sms met het advies af te zien van uw vlucht. U kunt dan zelf bepalen of u uw vlucht door wilt schuiven naar een ander datum.


Dit wil niet zeggen dat we alleen bij een strak blauwe lucht gaan vliegen, het kan evengoed zwaar bewolkt zijn (is vaak zelfs mooier) met daarbij een donkere lucht. Als de bewolking maar hoog genoeg zit zodat wij daar onder kunnen blijven (1300 ft) op een veilige hoogte. Juist in de periode herfst tot voorjaar hebben wij veelal veel beter vliegzicht waardoor u half Nederland kunt overzien. In de zomermaanden met blauwe lucht is het vaak veel heiiger waardoor u (veel)minder ver kunt kijken.

 

SMS Service

Op de dag zelf hebben wij ‘s morgens vroeg (rond 7:00u) overleg of er vluchten niet door kunnen gaan, als dat zo is nemen wij contact met u middels onze sms-service.

Dit advies moet u zien als een vriendelijk verzoek af te zien van uw vlucht – alleen in overleg kunnen wij onze norm wat laten zakken maar u kunt ons na de vlucht hier niet meer op aanspreken.
Als u niets van ons verneemt en u toch twijfelt of het door zal gaan kunt u altijd – voordat u vertrekt – met ons in contact te treden.


Krijgt u geen bericht van ons per sms, telefoon of email, dan gaat alles gewoon door zoals met u gepland en verwachten wij u 20 minuten eerder dan het afgesproken tijdstip in Grand Cafe Restaurant van Rotterdam The Hague Airport zoals uitgelegd bij “Contact en Route”.

Houd uw mobile telefoon op de dag zelf standby!

Als uw mobile telefoonnummer bij ons bekend is zullen wij u per SMS informeren – houd u uw mobile telefoon standby.

Zelfs vlak voor de vlucht kunnen de weersomstandigheden opeens veranderen, de geplande vlucht blijft dus altijd onder voorbehoud. Ook al komt dat zelden voor, bij uw aankomst op het vliegveld kan de vlucht alsnog worden geannuleerd – wilt u daar rekening mee houden a.u.b.

Indien een vlucht door weersomstandigheden wordt geannuleerd zal deze naar een andere geschikte datum en tijdstip worden verschoven in overeenstemming met uw wensen.

 

De op datum gestelde Lion Air-cadeaubonnen worden eenn maand langer geldig dan vermeld op de cadeaubon. Cadeaubonnen welke zijn uitgegeven door onze partnerbedrijven verlopen echter wel op de betreffende vervaldatum.

Mochten er toch nog vragen of twijfels zijn, neem gerust contact met ons op – wij zijn er voor U.

CONTACTGEGEVENS LION AIR

 

T +31 10 761 95 75

M +31 6 44 276 903

info@lionair.nl

Vliegveld van vertrek

 

Rotterdam The Hague Airport
Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

weersomstandigheden - Lion Air
Weersomstandigheden - Regenbui boven Rotterdam Centrum - Lion Air
Weersomstandigheden - wolken - Lion Air
Weersomstandigheden - wolken - Lion Air
Weesomstandigheden - onweer boven Rotterdam - Lion Air
Weesomstandigheden - onweer boven Rotterdam - Lion Air

De soms snel wisselende weersomstandigheden bieden vaak prachtige plaatjes

Ervaar het zelf, maar wees flexibel. Het kan zomaar voorkomen dat u een sms krijgt waarmee wij u adviseren af te zien van uw geboekte vlucht omdat wij denken dat de weersomstandigheden voor u te slecht kunnen zijn.

U moet immers met een big smile huiswaart!