Waarom kiezen voor Lion Air

Belangrijke overwegingen

Lion Air wordt geleid door een zeer ervaren ex-inspecteur/vlieger van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (Luchtvaartinspectie) met meer dan 34 jaar ervaring, u kunt er dus van uit gaan dat uw veiligheid, verzekeringen en vergunningen op en top zijn geregeld en het vliegmaterieel en vliegers voldoen aan de laatste strengste eisen van EASA.  Lion Air loopt hierin zelfs vooruit en voldoet al aan de gestelde EASA-eisen van 2020. Beter en veiliger kunnen wij het voor u niet maken. U wilt toch ook weer ‘s avonds veilig thuis zijn. Echter, door onze manier van werken en hoe wij hier in staan kunnen wij niet de goedkoopste zijn. Enkel een vergelijking in prijs met andere aanbieders heeft ons inziens geen zin en zou zelfs onverantwoord kunnen zijn.

 

Wij vliegen met schone vliegtuigen waar ook de ramen helder en schoon zijn.

 

Kijk ook eens naar de bevindingen van onze klanten op Google Maps, Facebook en Tripadvisor.

 

Omdat het voor u een onvergetelijk en plezierig uitje moet zijn ontvangt Lion Air u in het Grand Cafe restaurant De Horizon van Rotterdam The Hague Airport. U heeft daar alle mogelijkheid iets te consumeren. In het restaurant bespreekt uw piloot/ instructeur met u uw gewenste vliegroute.

 

Lion Air kent geen haast, het moet voor u een dagje uit zijn met een onvergetelijke belevenis. Wij nemen echt nog alle tijd voor onze klanten, dat is wat anders dan bij veel andere aanbieders.

 

Alleen bij Lion Air komt u na de vlucht terug in het restaurant en is er tijd en aandacht voor uw vragen. Ook hier geldt, er is geen haast!

 

Tijdens de vlucht krijgt u allerlei toeristische informatie en desgewenst een korte uitleg over de belangrijkste vlieginstrumenten.

 

Wij trainen leerlingen op complexere en grotere internationale vliegvelden, zij worden hierdoor professioneler opgeleid en klaargestoomd om de hele wereld over te vliegen.

 

Uitgebreide briefings voorafgaand en na de vliegles geven een optimale voortgang van de vlieglessen – Lion Air is hiermee echt uniek!

 

Lion Air heeft al haar lesmateriaal (incl. checklisten) gedigitaliseerd en heeft een databank van inmiddels meer dan 30Gb aan studiemateriaal. Een unieke digitale bibliotheek met verzamelde literatuur van afgelopen 30 jaar!

 

Leerlingen bij Lion Air bepalen zelf – in overleg met de instructeur – het lesschema en kan volledig naar hun eigen (vaak drukke) agenda worden ingedeeld.

 

Bijna 24 u/dag worden vragen en planningen van leerlingen beantwoord of verwerkt, wij beginnen dus niet pas om 9:00 en stoppen niet al om 17:00. De communicatie met de leerlingen verloopt soms al rond 07:00 en eindigt rond 23:00.

 

Lion Air traint op een gedisciplineerd en hoger niveau dan vereist voor het behalen van het brevet, dat maakt u tot een veiliger vlieger. Vliegers opgeleid door Lion Air onderscheiden zich daarin van andere vliegers.

Het is daarom niet ongewoon als leerlingen van Lion Air bij een vervolgopleiding als Excellent slagen. Kwaliteit heeft echter haar prijs! Wilt u goedkoop met minimale uren een brevet halen dan doet u er beter aan zich te melden bij een andere vliegschool, daar zijn wij heel eerlijk in. Lion Air gaat dus niet lokken met zeer lage opleidingstarieven die in de praktijk altijd (veel)hoger gaan uitvallen.

 

Lion Air vraagt en verwacht wel een goede inzet van haar leerlingen, u krijgt daar echter wel iets voor terug!

Wilt u echter zo goedkoop mogelijk en met de minimum benodigde vliegervaring (en briefings) uw brevet halen dan adviseren wij u niet voor Lion Air te kiezen.

Lion Air kneedt Top Gun’s

The best choice ever

Michel de Leeuw - Head of Training Lion Air
Michel de Leeuw - eigenaar Lion Air - Head of Training EASA Approved Training Organistion
CONTACTGEGEVENS LION AIR

 

T +31 10 761 95 75

M +31 6 44 276 903

info@lionair.nl

Dashbord PH-MDL in avondlicht - schemer - Lion Air
Dashbord PH-MDL in avondlicht - schemer - Lion Air
wolkenluchten tijdens training - Lion Air
wolkenluchten tijdens training - Lion Air

Zo vrij als een vogel

 Het oefenen van de landingen op vliegveld Midden Zeeland (Arnemuiden)