Proeflessen

als u altijd al heeft willen leren vliegen

U vergeet deze belevenis nooit meer!

Vanaf het starten van de motor bestuurt u tijdens onze proeflessen alles zelf,

tot vlak voor de landing!

Proeflessen vliegen

Fly over Holland met één van de proeflessen bij Lion Air

Beleeft u voor het eerst het ultieme gevoel van vrijheid. Veilig naast een instructeur zelf een vliegtuig besturen, wie droomt daar nu niet van! Deze unieke vlieg-belevenis zult u nooit meer

vergeten. Zelf een vliegtuig besturen, u zal verbaasd zijn hoe eenvoudig het eigenlijk is.

 

Vanaf het starten van de motor mag u alles zelf besturen tot vlak voor de landing, Lion Air is hierin uniek. Fly over Holland waarbij u zelf stuurt. Taxiën op de grond is in het begin vaak moeilijker dan vliegen. U gaat oefenen met rechtuit vliegen, klimmen, dalen en bochten maken. U hoort tevens al het radiocontact met de luchtverkeersleiding en andere vliegers in uw headset. 

Alleen Lion Air biedt u deze unieke kans alles zélf te besturen tot vlak voor de landing. Als bonus ontvangt u een origineel proeflescertificaat geheel gratis!

 

Op plezierige wijze wordt u door onze zeer ervaren en EASA-gecertificeerde instructeurs wegwijs gemaakt in de wondere wereld die Luchtvaart heet.

Niet geheel onbelangrijk, u mag zelf uw vliegroute samenstellen in overleg met uw instructeur. Tijdens de vlucht mag u fotograferen of filmen.

Let wel, wees gewaarschuwd! Het kan immers gebeuren dat u gegrepen wordt door het vliegervirus waardoor u uw brevet wilt gaan halen.

 

Hoe verlopen de proeflessen

Na de briefing van 30 min. kunt u kiezen voor de voor een vlieggedeelte van 30, 45, 60 minuten of langer.

 

Vliegtijden / vluchtduur

De vliegtijden zoals aangegeven zijn off block tijden (motor-aan-motor-uit). Vliegen met meerdere vliegtuigen tegelijk is ook mogelijk.

 

Nieuw!

De proeflessen kunnen worden opgenomen middels een GoPro-camera, wel bij het boeken vermelden.

 

Mogelijkheden

Proeflessen die langer duren dan 60 minuten of met meerdere mensen en vliegtuigen zijn mogelijk. Bijvoorbeeld voor personeelsuitjes, feestjes of andere bijzondere gelegenheden.

 

Vliegbereik

Om u een idee te geven hoe ver u kunt vliegen bij een bepaalde vluchtduur heeft u hier een overzichtskaartje.

 

Programma

In het gezellige Grand Café De Horizon op Rotterdam The Hague Airport verwachten wij u 20 minuten voor aanvang van uw vlucht. Het proeflesprogramma wordt uitgelegd en uw routewens wordt besproken met uw piloot, vervolgens gaat u met de piloot door de security op weg naar het vliegtuig. Daar aangekomen begint de briefing (uitleg omtrent aerodynamica en besturing) gevolgd door het vlieggedeelte.

Passagiers

In het vliegtuig is plaats voor maximaal 4 personen, waaronder de piloot. Graag bij uw boeking aangeven hoeveel passagiers er meegaan in het vliegtuig i.v.m. het maximum gewicht.

In Grand Café De Horizon op Rotterdam The Hague Airport worden alle proeflessen gedebriefd door de betreffende instructeur.

Als aandenken krijgt u een gratis proeflescertificaat.

 

Veiligheid en kwaliteit bij Lion Air

Alle proeflessen bij Lion Air worden uitgevoerd door EASA-gecertificeerde instructeurs.

Lion Air, dat wordt geleid door een ex-Inspecteur/Vlieger van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (CAA-Netherlands), stelt niet alleen hoge eisen aan zijn piloten, maar ook aan de vliegtuigen.

Veiliger, professioneler en leuker kunnen wij het u niet maken!

 

Bij Lion Air nemen wij nog echt alle tijd voor u, zowel voor, tijdens als na de vlucht. Houdt u daar rekening mee want door de enthousiaste instructeurs loopt het programma vaak uit.

 

Huwelijksaanzoek

Wat dacht u van een huwelijksaanzoek tijdens de rondvlucht? 

 

Cadeaubon bestellen

 

De impact van onze proeflessen kan groot zijn

Door de professionele en enthousiaste manier waarop onze instructeurs werken zult u deze belevenis nooit meer vergeten. Wie kan nu zeggen zelf een vliegtuig te hebben bestuurd vanaf het starten van de motor tot vlak voor de landing, dat zijn er niet veel.

De impact kan groot zijn waardoor u wellicht besmet geraakt door het vliegvirus. Het gevolg kan zijn dat u een vliegbrevet wilt halen.

De proeflessen van Lion Air blijven hierdoor een unieke en blijvende belevenis voor jong en oud en is ook mogelijk voor personen met een handicap.

Bent u geïnteresseerd en wilt u informatie? Wacht niet te lang en neem contact met ons. U kunt ons mobiel bereiken op +31 6 44 276 903 of een mail naar info@lionair.nl.

Tarieven

 

Vluchtduur tijdens de proefles

20 min. € 215

30 min. € 235

45 min. € 307

60 min. € 368

>60 min. op aanvraag

2e en 3e passagier gratis

 

GoPro opname incl. micro SD-kaart € 60

Proefles certificaat gratis

Logbook € 27,50

Vlieger Wing € 19

 

Avondtoeslag vanaf 18:00: € 20 /u of /vlucht

Feestdagtoeslag: € 20 /u of /vlucht

proefles proeflespakket proeflessen Lion Air
Vliegveld van vertrek

 

Rotterdam The Hague Airport
Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

CONTACTGEGEVENS LION AIR

 

T +31 10 761 95 75

M +31 6 44 276 903

info@lionair.nl

proefles - proefles vliegles Instrumentenpaneel PH-MDL - Lion Air

 Een proefles is geschikt voor jong en oud en ook voor personen met een handicap

Vanaf het starten van de motor heeft u direct het vliegtuig in handen en ervaart u meteen wat vliegen is. U mag alles zelf besturen tot vlak voor de landing

Alleen Lion Air biedt u deze unieke kans vrijwel alles zélf te vliegen