De digitale databank van Lion Air

Digitale databank

De databank van Lion Air bevat extreem veel leerzame literatuur.

Leerlingen van Lion Air hebben toegang tot de literatuur databank van Lion Air.


De digitale databank van Lion Air bevat alle informatie en documentatie omtrent de LAPL en PPL opleidingen, de Praktijk Syllabus, vluchtvoorbereiding bestanden, ATO-manuals met o.a. het Safety Management System.

Tevens bevat het de manuals en checklisten van de vliegtuigen en niet te vergeten een gigantische databank (inmiddels 35Gb) met grote hoeveelheid literatuur.

Dit lesmateriaal welk de afgelopen jaren is verzameld en frequent wordt ge-update is echt uniek.

In de literatuur-databank zit o.a. het digitale abonnement op Flight Training Magazine van AOPA USA, een voorbeeld van een uitstekend magazine voor de General Aviation.

Lion Air is de enige vliegschool die deze (zeer tijdrovende) service wil en kan bieden. Maak hiervan gebruik, u wordt er een veel betere, veiliger en bewuster vlieger van!

 

Waar u ook bent, u heeft met alle platforms (pc, laptop, tablet of mobiel) altijd uw lees- en lesmateriaal bij de hand en kan dus op ieder gewenst moment aan de slag.

Dankzij deze gemakkelijke toegang tot al het lesmateriaal kunt u zich optimaal voorbereiden op uw vlieglessen, waar ook ter wereld.

 

Buitenstaanders kunnen zich alleen abonneren op de Literatuurmap van deze database, al het andere lesmateriaal is voorbestemd voor de leerlingen van Lion Air.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons mobiel bereiken op +31 6 44 276 903 of een mail naar info@lionair.nl.

CONTACTGEGEVENS LION AIR

 

T +31 10 761 95 75

M +31 6 44 276 903

info@lionair.nl

Tarief

 

Literatuurmap databank van Lion Air

€ 125 per jaar

digitale databank - Theorieboeken Orbit Groundschool - Lion Air
digitale databank - Theorieboeken Orbit Groundschool - Lion Air

Lion Air heeft een unieke en extreem grote digitale databank

Maak hiervan gebruik, u wordt hierdoor een veel betere, veiligere en bewustere vlieger